Geräte und Zubehör
Stoofgerecht met tofu
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
ui gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
tomaten vers of uit blik150 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
witte wijn50 - 100 g
-
courgette in blokjes350 g
-
wortelen in plakjes200 g
-
verse champignons in plakjes200 g
-
stevige tofu in blokjes400 g
-
gedroogde basilicum1 ½ tl
-
gedroogde oregano1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
14 g
Kalorien
756 kJ /
181 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
3.9 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Sojabolognese
40 Min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 Std. 15 Min
Zoetzure tempé
50 Min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min