Geräte und Zubehör
Mediterraanse parelgerstrisotto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
-
sjalotten (2-3 sjalotten)70 g
-
olijfolie30 g
-
parelgerst medium, gewassen en gedroogd250 g
-
droge witte wijn veganistisch100 g
-
water warm750 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), veganistischgroentebouillon veganistisch (zie tip)1 el
-
fijn zout½ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
gedroogde tijm (optional)¾ tl
-
pijnboompitten40 g
-
courgette in schijfjes (5 mm)400 g
-
zongedroogde tomaten in olie, in reepjes (5 mm)50 g
-
witte amandelboter60 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
16 g
Kalorien
2159 kJ /
517 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
8.5 g
Kohlenhydrate
52 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Go vegan!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Kimchi risotto
Keine Bewertungen
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Snelle Thaise kipcurry
40 Min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Indiase groentencurry
50 Min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min