Geräte und Zubehör
Mediterrane groentepasta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
courgette uiteinden bijgesneden. Als ze groot zijn, in een ronde vorm snijden zodat ze in de mengbeker passen600 g
-
ui gevierendeeld100 g
-
verse peterselie4 - 5 takjes
-
rode paprika in stukken gesneden (4 cm)100 g
-
groene paprika in stukken gesneden (4 cm)50 g
-
aubergines in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
gedroogde champignons15 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
zwarte peper, gemalen1 ½ tl
-
paprika, gerookt, gemalen3 snuifjes
-
olijfolie50 g
-
tomatenblokjes uit blik200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
987.2 mg
Protein
3.9 g
Kalorien
812.8 kJ /
194.3 kcal
Fett
12.8 g
Ballaststoff
5.3 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
18.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ready, Set, Cook!
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groente-Omeletten
30 Min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 Min
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Kweeperentaart
50 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen