Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
800
g kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
oder 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden - 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 citroen, enkel het sap
- 50 g verse peterseliebladeren
- 40 g olijfolie
- 300 g uien, in plakjes (1 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 50 g witte wijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 50 g zwarte olijven, ontpit, gehalveerd
- 200 g bulgur, medium grof (kooktijd ± 20 min.)
- 400 g water
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2141.4 kJ / 511.8 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Kohlenhydrate
- 53.7 g
- Fett
- 13.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.9 g
- Ballaststoff
- 10.5 g
- Natrium
- 1399.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Linzensoep met spinazie
50 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1 Std.
Citroenslush met champagne
Keine Bewertungen
Vislasagne met courgette
1 Std.