Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
800
g kabeljauwfilet, in 4 stukken gesneden
oder 800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesneden - 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 citroen, enkel het sap
- 50 g verse peterseliebladeren
- 40 g olijfolie
- 300 g uien, in plakjes (1 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 50 g witte wijn
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 snuifjes gemalen kaneel
- 1 el tomatenpuree
- ½ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 50 g zwarte olijven, ontpit, gehalveerd
- 200 g bulgur, medium grof (kooktijd ± 20 min.)
- 400 g water
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2141.4 kJ / 511.8 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Kohlenhydrate
- 53.7 g
- Fett
- 13.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.9 g
- Ballaststoff
- 10.5 g
- Natrium
- 1399.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Huzarensalade
25min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Lamscurry
1h
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Mediterrane visschotel
1h 30min