Geräte und Zubehör
Komkommersalade met dille
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 porties
Zutaten
-
komkommers geschild of ongeschild en uiteinden afgesneden (ongeveer 800 g)4 - 5
-
Griekse yoghurt200 - 250 g
-
zout1 - 2 tl
-
4 el gedroogde dilleverse dille gebeiteld1 bos
-
gemalen peper (optional)1 tl
-
ciderazijn (optional)1 el
-
kristalsuiker (optional)1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
421 mg
Protein
5 g
Kalorien
451 kJ /
108 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Paneer tikka pizza
Keine Bewertungen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 Std. 15 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
200 g ui karameliseren
40 Min
Gekarameliseerde uiensaus
2 Std. 5 Min
Kleverige toffeepuddings
Keine Bewertungen
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.