Kompatible Versionen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
oder ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Kohlenhydrate
- 53 g
- Fett
- 18.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6.8 g
- Ballaststoff
- 2.7 g
- Natrium
- 1501.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Pompoen baba ganoush
35 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Curryworst en linzen
1h
Kleine aspergeflans
55min
Vegetarische Wellington
2h 10min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min