Geräte und Zubehör
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
rijstnoedel naar keuze (zie tips)200 g
-
gember, vers wortel20 g
-
kippenbouillon of bottenbouillon (zie tips)1000 g
-
tamari saus40 g
-
witte miso (of shiro miso)50 g
-
kiphaasjes in tweeën gesneden500 g
-
savooiekoolblad in dunne plakjes gesneden (zie Tips)200 - 300 g
-
groenten Aziatische, naar keuze, in stukjes gesneden (2 cm)1 bos
-
geroosterd sesamzaad om te bestrooien
-
enokitake champignons, verse100 g
-
verse shiitake fijn gesneden8
-
lente-uien bijgesneden en in dunne plakjes gesneden3
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1823.5 mg
Protein
41.7 g
Kalorien
1769.7 kJ /
421.4 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
7.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
40.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Foodtrends 2023
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Kokos Dahl
25 Min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Miso Udon Noedels
20 Min