Geräte und Zubehör
Parelgerst- en champignonsoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
10 porties
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
566 mg
Protein
6 g
Kalorien
916 kJ /
218 kcal
Fett
6 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chanoeka
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Kreplach
55 Min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 Min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Keine Bewertungen
Popeye's power bowl met bramen
Keine Bewertungen
Aziatische groentesoep met tofu
1 Std. 30 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Romige snijbietsoep
35 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 Std.