Geräte und Zubehör
Thaise burgers
Zubereitung 30 Min
Gesamt 35 Min
4 stuks
Zutaten
-
citroengras, vers in stukken (1 cm)1 stengel
-
rode peper gedroogd of vers, zonder zaadjes1
-
teentjes knoflook2
-
lente-uitjes gedroogd of vers, zonder zaadjes2
-
koriander3 stengels
-
verse knop paddestoelen gehalveerd200 g
-
fijn zout½ tl
-
400 g gemengd gehaktvarkensgehakt400 g
-
1 - 2 ansjovisfilets, in olievissaus1 el
-
plantaardige olie om te frituren
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Protein
22 g
Kalorien
1337 kJ /
320 kcal
Fett
25 g
Ballaststoff
1.7 g
Kohlenhydrate
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Burgertijd!
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Prime Board
Keine Bewertungen
Rode kool cups met kip
25 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
30 Min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Keine Bewertungen
Tzatziki
20 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Beef laab
1 Std. 5 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Dille en feta flatbread
1 Std. 20 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.