Geräte und Zubehör
Boter plank met spinaziepesto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 10 Min
20 porties
Zutaten
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
332 mg
Protein
5 g
Kalorien
766.1 kJ /
183.1 kcal
Fett
17.5 g
Ballaststoff
0.3 g
Gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
2.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Foodtrends 2023
17 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Koekjes met chocoladedragees
1 Std.
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 Std. 55 Min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Keine Bewertungen
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1 Std.
Sunrise smoothie
10 Min
Kimchi risotto
25 Min
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 Min
Vruchtenroomijs
5 Min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10 Min
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.