Geräte und Zubehör
Mallorcaanse vissoep
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
olijfolie25 g
-
tomaten gehalveerd200 g
-
wortelen in stukken150 g
-
knolselder in stukken100 g
-
prei in schijfjes (1 cm)150 g
-
tomatenpuree20 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
visfumet400 g
-
water400 g
-
witte wijn200 g
-
citroensap¼ tl
-
vis met stevig vruchtvlees, type roodbaars, in stukken350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
20 g
Kalorien
901 kJ /
215 kcal
Fett
8 g
Ballaststoff
4.4 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Low Carb recepten
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Keine Bewertungen
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Scandinavische brunch
Keine Bewertungen
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1 Std.
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Hongaarse champignonsoep
30 Min