Geräte und Zubehör
Romige Marokkaanse bonensoep
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 porties
Zutaten
-
sjalotten doormidden gesneden45 g
-
olijfolie20 g
-
450 g diepgevroren tuinbonenverse tuinbonen450 g
-
courgettes in blokjes200 g
-
tomaten in blokjes200 g
-
water600 g
-
verse muntblaadjes5
-
verse korianderbladeren5
-
komijnzaden2 tl
-
fijn zout naar smaak1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
7 g
Kalorien
510 kJ /
122 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lekkers uit Marokko
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarische hamburger
45 Min
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Slasapje
Keine Bewertungen
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Speltbrood
Keine Bewertungen
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 Min