Geräte und Zubehör
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 porties
Zutaten
-
courgettes in stukken500 g
-
verse peterselie en iets meer als afwerking½ bos
-
gepelde garnalen (klein)200 g
-
eieren2
-
paneermeel (zie tip)50 g
-
geraspte citroenschil1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
olie om te frituren
-
Griekse yoghurt om op te dienen200 g
-
vers geperst citroensap om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
730 mg
Protein
17.3 g
Kalorien
754 kJ /
180.2 kcal
Fett
3.7 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
19.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Aan tafel in 30 minuten
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Citroenslush
10 Min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Keine Bewertungen
Garnituur van courgette
30 Min