Geräte und Zubehör
Balletjes met aubergines
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
8 porties
Zutaten
Balletjes
-
lijnzaad60 g
-
brood, dag oud80 g
-
verse peterselie10 g
-
olijfolie35 g
-
teentjes knoflook2
-
rode ui100 g
-
aubergine in kleine stukken680 g
-
zout1 tl
-
havervlokken80 g
Saus
-
olijfolie35 g
-
ui in stukken150 g
-
teentjes knoflook2
-
gehakte tomaten, uit blik500 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gedroogde oregano2 tl
-
water100 g
-
verse peterselie gehakt
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
6 g
Kalorien
908 kJ /
217 kcal
Fett
13 g
Ballaststoff
7 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Hummus van rode biet
10 Min
Curry-wortelbrood
1 Std. 5 Min
Ratatouille
40 Min
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Energieballen
30 Min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 Min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 Std.
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min