Geräte und Zubehör
Champignontaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
bladerdeeg uitgerold (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
peterselie enkel de blaadjes10 takjes
-
olijfolie30 g
-
teentjes knoflook2
-
verse champignons in vier gesneden400 g
-
zout1 tl
-
porto30 g
-
kaas in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9.4 g
Kalorien
1243 kJ /
297 kcal
Fett
20.9 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Havermoutrepen met kaas
45min
Citroenslush met champagne
10min
Yoghurtijs met mango
12h
Courgetteomelet
40min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Indiase groentencurry
50min
Chocoladecustard
1h 20min