Geräte und Zubehör
Champignontaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
bladerdeeg uitgerold (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
peterselie enkel de blaadjes10 takjes
-
olijfolie30 g
-
teentjes knoflook2
-
verse champignons in vier gesneden400 g
-
zout1 tl
-
porto30 g
-
kaas in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
9.4 g
Kalorien
1243 kJ /
297 kcal
Fett
20.9 g
Kohlenhydrate
16.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Keine Bewertungen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Keine Bewertungen
Borscht
50 Min
Quiche lorraine
50 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min