Geräte und Zubehör
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
30 sneetjes
Zutaten
Volkoren Paasbrood
-
verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering100 g
-
melk300 g
-
honing15 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem560 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
boter in stukken50 g
-
zout2 tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
-
groene slabladeren gemengd100 g
-
gerookte forelfilet150 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
vers gemalen zwarte peper
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
120.7 mg
Protein
5.1 g
Kalorien
444.3 kJ /
106.2 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
15.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Melkbrood
2 Std. 20 Min