Geräte und Zubehör
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
30 sneetjes
Zutaten
Volkoren Paasbrood
-
verse dille (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
rode uien gehalveerd, en iets meer in ringen gesneden als garnering100 g
-
melk300 g
-
honing15 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
volkoren tarwebloem560 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
boter in stukken50 g
-
zout2 tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
-
groene slabladeren gemengd100 g
-
gerookte forelfilet150 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
vers gemalen zwarte peper
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
120.7 mg
Protein
5.1 g
Kalorien
444.3 kJ /
106.2 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
15.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Minestrone
45 Min
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Vijgenmosterd
25 Min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 Std. 35 Min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Boterkoekjes
50 Min