Geräte und Zubehör
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)800 g
-
wortelen in stukken (4 cm)700 g
-
groene erwten (vers of diepvries)250 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten30 g
-
eieren2
-
eierdooiers2
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
Béchamelsaus
-
boter in stukken40 g
-
melk500 g
-
bloem40 g
-
zout¾ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat3 snuifjes
-
verse peterselie fijngehakt, als afwerking½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
742.5 mg
Protein
12 g
Kalorien
1587.1 kJ /
379.3 kcal
Fett
15.4 g
Ballaststoff
8.6 g
Gesättigte Fettsäuren
8.6 g
Kohlenhydrate
50.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarische smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Spaanse risotto
40 Min
Aardappelgratin
1 Std. 10 Min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Gekookte pasta
20 Min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Spaghetti met tomaat en spek
35 Min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25 Std.
Gegratineerde coquilles
25 Min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min