Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 2 knoflookteentjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 tl tamari saus, glutenvrij (zie tip)
- 2 tl sesamolie
- 2 tl pure ahornsiroop
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1000 g kokend water
- 250 g broccoli, in roosjes gebroken
- 150 g paksoi, in de lengte in vieren gesneden
- 150 g suikererwten, in tweeën gesneden
- krokant gebakken sjalot, voor de garnering
- verse korianderbladeren
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 587.8 kJ / 140 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Kohlenhydrate
- 7.5 g
- Fett
- 7.9 g
- Ballaststoff
- 6.4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Aromatische kipcurry
1 Std.
Kip katsu curry met rijst
1h 40 min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Sunrise smoothie
Keine Bewertungen
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Keine Bewertungen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min