Geräte und Zubehör
Gluten-free Sacher Torte
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
10 slices
Zutaten
Apricots
-
dried apricots, pitted150 g
-
water, hot150 g
Sponge Cake
-
medium eggs separated6
-
rolled oats (see tip)40 g
-
dairy-free milk of choice240 g
-
sugar180 g
-
ground almonds120 g
-
unsweetened cocoa powder100 g
-
olive oil100 g
-
cider vinegar5 g
-
fine sea salt½ tsp
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
Apricot Filling
-
sugar50 g
Chocolate Frosting
-
vegan dark chocolate small pieces or callets150 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
365.4 mg
Protein
11.6 g
Kalorien
2111.3 kJ /
504.6 kcal
Fett
31 g
Ballaststoff
8.9 g
Gesättigte Fettsäuren
10.5 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20 Min
Mini Green Shakshukas
Keine Bewertungen
Pumpkin Seed Butter
35 Min
Baked Rice with Grated Apples
50 Min
Raspberry Turnovers
2 Std.
Citrus Oil
50 Min
Root Vegetable Röstis (TM5)
50 Min
Gluten-free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std. 30 Min
Mango Chia Pudding
4 Std. 10 Min
Chopped Liver
1 Std.
Date and Oat Drink
20 Min
Sweet Potato Brownies
8 Std. 55 Min