Geräte und Zubehör
Sofrito toasts med serranoskinke
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
30 portioner
Zutaten
-
ekstra jomfruolivenolie50 g
-
fed hvidløg skåret i tynde skiver3
-
løg i kvarte70 g
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
baguette i tynde skiver (1 cm)1
-
havsalt¼ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
serranoskine eller anden lufttørret skinke100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
1.9 g
Kalorien
205 kJ /
49 kcal
Fett
2.2 g
Kohlenhydrate
5.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kanapéer
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Keine Bewertungen