Geräte und Zubehör
Kokosnødde- og korianderchutney
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
400 g
Zutaten
-
løg uskrællede (ca. 4 stykker)500 g
-
koriander, frisk50 g
-
ingefær skrællet, skåret i stykker25 g
-
fed hvidløg4
-
grønne chilier, friske uden frø2
-
citronsaft, friskpresset (ca. 1 citron)40 g
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
kokosmel, tørret, usødet60 g
-
salt1 ½ tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Protein
3 g
Kalorien
573 kJ /
137 kcal
Fett
10 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indiske retter
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mayonnaise
5 Min
Guacamole
10 Min
Cremet broccolisauce
35 Min
Svampepaté
Keine Bewertungen
Artiskokdip med tofu
Keine Bewertungen
Pestohummus med soltørrede tomater
Keine Bewertungen
Den ultimative barbecue sauce
Keine Bewertungen
Mojo Sauce til skaldyr
Keine Bewertungen
Stærk ostedip
Keine Bewertungen
Vinaigrette med lime og coriander
Keine Bewertungen
Apple cider dressing
Keine Bewertungen
Caramelliseret balsamico reduktion
Keine Bewertungen