Geräte und Zubehör
Aubergine bhurta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portioner
Zutaten
-
vand500 g
-
auberginer skåret i stykker (3 cm)500 g
-
fed hvidløg1
-
løg skåret i halve250 g
-
olivenolie30 g
-
spidskommen, stødt1 tsk
-
havsalt, fint1 tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
1 g
Kalorien
319 kJ /
76 kcal
Fett
6 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indiske retter
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Krydret rødkål
1h 10min
Cremede champignoner
Pas d’évaluation
Blomkålsris
10min
Karry-rejer (2500 kcal)
Pas d’évaluation
Falafel-vafler
Pas d’évaluation
Ris salat med grøntsager
Pas d’évaluation
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Pas d’évaluation
Bulgurhvede
Pas d’évaluation
Tostadas med kylling og raja
40min
Asparges med citronkapers
Pas d’évaluation
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Pas d’évaluation
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Pas d’évaluation