Geräte und Zubehör
Pumpkin Pie
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Std.
16 slices
Zutaten
Pie Crust
-
pie crusts (9 in.), homemade and pre-cooked (see Tip)2
Pie Filling
-
canned pumpkin purée30 oz
-
large eggs6
-
egg yolks from a large eggs2
-
canned sweetened condensed milk28 oz
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground black pepper (optional)¼ tsp
-
salt1 tsp
-
vanilla extract1 tsp
-
whipped cream to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
359.8 mg
Protein
9.4 g
Kalorien
1342.8 kJ /
320.9 kcal
Fett
12.5 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
6.1 g
Kohlenhydrate
43.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pie Crust
5min
Homemade Pie Crust
1h 30min
Pumpkin Pie
5h 50min
Pumpkin Ice Cream
10h 5min
Two Crust Pie Pastry
13h 50min
Cinnamon Rolls
3h
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1h 20min
Pumpkin Cheesecake
6h 45min
Pumpkin Streusel Muffins
25min
Spinach and Artichoke Dip
20min
Pumpkin Butter
35min
Texas Cornbread
35min