
Geräte und Zubehör
Spinach and Artichoke Dip
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
35 oz
Zutaten
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
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Parmesan cheese cut into pieces4 oz
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mozzarella cheese cut into pieces4 oz
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garlic cloves2
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shallot halved½ oz
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olive oil1 oz
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frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Nährwerte pro 1 oz
Kalorien
63.1 kcal /
264 kJ
Protein
2.9 g
Fett
5.1 g
Kohlenhydrate
1.9 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Natrium
122.3 mg
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