Geräte und Zubehör
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
2 portions
Zutaten
-
water20 oz
-
globe artichokes trimmed (see Tip)2
-
fresh tarragon leaves and tender stems½ oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter room temperature4 oz
-
lemon juice1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
1.5 g
Kalorien
516.5 kJ /
123.5 kcal
Fett
11.5 g
Ballaststoff
2.5 g
Kohlenhydrate
4.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Veggie Table
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 Std. 10 Min
Basic Farro
35 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Steamed Asparagus
35 Min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Root Vegetable Soufflé
1 Std. 25 Min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
White Bean Soup
2 Std. 45 Min