Geräte und Zubehör
Black Beans
Zubereitung 5 Min
Gesamt 30 Min
8 portions
Zutaten
-
cilantro leaves and tender stems only10 sprigs
-
white onions quartered8 oz
-
garlic cloves4
-
1 jalapeño pepper, de-seeded and de-stemmedserrano chili de-seeded and de-stemmed1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fajita seasoning homemade or packaged2 - 3 tbsp
-
black beans (approx. 15 oz ea.), undrained2 cans
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
10 g
Kalorien
741 kJ /
177 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
10 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TEX-MEX COOKBOOK
51 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Hummus
10 Min
Matzo Ball Soup
1 Std. 20 Min
Hummus (Ilan Hall)
9 Std. 5 Min
Marinara Sauce
40 Min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Pasta Fagioli Soup
40 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Tortilla Soup
25 Min