Geräte und Zubehör
Sweet Pea and Zucchini Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra to grease1 tbsp
-
large eggs4
-
salt plus extra to season eggs, divided½ tsp
-
ground black pepper plus extra to season eggs, divided2 pinches
-
leeks in pieces, white part only4 oz
-
garlic cloves2
-
zucchini cubed (1 in.)9 oz
-
sweet peas fresh or frozen24 oz
-
vegetable stock low sodium18 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
heavy whipping cream (optional)2 oz
-
baby arugula divided2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
431.2 mg
Protein
19.3 g
Kalorien
1254.9 kJ /
299.9 kcal
Fett
10.8 g
Ballaststoff
10.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
32.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Split Pea Soup
1 Std. 25 Min
Tomato Basil Soup
40 Min
Borscht
25 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
White Bean Soup
2 Std. 45 Min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Butternut Squash and Apple Soup
30 Min