Geräte und Zubehör
Vegan challah brood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
10 porties
Zutaten
-
water260 g
-
suiker2 tl
-
verse gist verkruimeld20 g
-
bloem500 g
-
suiker70 g
-
olie80 g
-
120 g chocoladedruppelsgedroogde vruchten mengeling (bv. veenbessen, vijgen, abrikozen...,), grof gehakt120 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
plantaardige melk3 el
-
ahornsiroop3 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
128.4 mg
Protein
6.6 g
Kalorien
1534.4 kJ /
366.7 kcal
Fett
11.5 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
59.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 Min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Rogge flatbreads
Keine Bewertungen
Aardappel flatbread
12 Std.
Zoetzure tempé
50 Min
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.