Geräte und Zubehör
Vegan challah brood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
10 porties
Zutaten
-
water260 g
-
suiker2 tl
-
verse gist verkruimeld20 g
-
bloem500 g
-
suiker70 g
-
olie80 g
-
120 g chocoladedruppelsgedroogde vruchten mengeling (bv. veenbessen, vijgen, abrikozen...,), grof gehakt120 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
plantaardige melk3 el
-
ahornsiroop3 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
128.4 mg
Protein
6.6 g
Kalorien
1534.4 kJ /
366.7 kcal
Fett
11.5 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.4 g
Kohlenhydrate
59.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Keine Bewertungen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 Std. 45 Min
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Peergelei
10 Std.
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen