Geräte und Zubehör
Vegan croissants met notenvulling
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 10 Min
12 porties
Zutaten
Vegan croissantdeeg
-
amandelmelk ongezoet220 g
-
olie40 g
-
suiker60 g
-
verse gist15 g
-
bloem450 g
-
zout1 snuifje
Notenvulling
-
ontpitte dadels60 g
-
notenmengeling (bv. hazelnoten, walnoten, cashewnoten...)150 g
-
ahornsiroop20 g
-
vanillearoma½ tl
Glazuur
-
suiker80 g
-
2 tl margarineboter veganistisch2 tl
-
amandelmelk ongezoet2 el
-
amandelmelk ongezoet, om te kleuren
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
30.4 mg
Protein
6.8 g
Kalorien
1325.9 kJ /
316.9 kcal
Fett
11.1 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
49.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan lekkernijen
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 Std. 10 Min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Keine Bewertungen
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Bananenbrood
1 Std. 50 Min
Dim sum 'Sieuw mai'
Keine Bewertungen
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min