Geräte und Zubehör
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Zubereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
hearts of romaine lettuce leaves halved to fit in feeder tube5 oz
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed21 ½ oz
-
walnut oil1 tbsp
-
crumbled blue cheese divided4 oz
-
toasted hazelnuts chopped, divided2 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
460.9 mg
Protein
10.5 g
Kalorien
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Fett
22.1 g
Ballaststoff
6.5 g
Gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
25.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Buffalo Cauliflower Bites
Pas d’évaluation
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Matzo Ball Soup
1h 20min
Strawberries and Cream Popsicles
8h 15min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min