Geräte und Zubehör
Loaded Potato Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
1 portion
Zutaten
-
yellow onion cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
russet potatoes peeled and cubed (1 in.)6 oz
-
vegetable stock10 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sliced bacon2 oz
-
1 oz heavy whipping creamwhole milk1 oz
-
sour cream (optional) to serve, to taste1 tbsp
-
grated cheddar cheese2 tbsp
-
green onions (optional) chopped to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1133.3 mg
Protein
16.2 g
Kalorien
2541.1 kJ /
607.3 kcal
Fett
43.3 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
13.5 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for One
10 Rezepte
USA
USA
Your Cookidoo® 2025 - Souper Star
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Philly Cheesesteak
50 Min
Mixed Herbs Rice
35 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Keine Bewertungen
Shredded Chicken Taco Filling
30 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Ground Beef Taco Filling
25 Min
Southern Mac & Cheese
30 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min