Geräte und Zubehör
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 portions
Zutaten
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
-
frozen strawberries500 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2.7 mg
Protein
0.9 g
Kalorien
667.9 kJ /
159.6 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40 Min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1 Std. 20 Min
Vegan Aubergine Rolls
11 Std. 15 Min
Amaranth Crispbread
1 Std. 15 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Crab briks
35 Min
Amaranth and Chickpea Patties
1 Std. 30 Min
Hummus
5 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Minestrone
45 Min