![Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/98f3d6e0df0dcfba078f41658a645880/Derivates/d0117891dfe56ee3a68637a7794778bf1dff5d2f.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Vegetable Filling
- 1 ½ oz water
- 10 oz cremini mushrooms, sliced
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz soy sauce, to taste
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz unsalted butter, diced, plus extra to grease
- 2 oz all-purpose flour
- 1 tsp dried basil (optional)
- 6 oz broccoli florets
- 6 oz zucchini, cut into pieces (½ in.)
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 8 oz vegetable stock
- 6 oz asparagus, cut into pieces (1 in.)
- 4 oz fresh green peas
- 8 oz carrots, cut into rounds (½ in.)
- 6 oz fresh corn kernels
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Drop Biscuits
- 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 7 ½ oz all-purpose flour
- 1 ½ tsp baking powder
- ¾ tsp baking soda
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 4 oz unsalted butter, diced, frozen
- ½ bunch fresh chives, minced
- 8 oz buttermilk
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1794 kJ / 428.8 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Kohlenhydrate
- 36.5 g
- Fett
- 26.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 15.6 g
- Ballaststoff
- 3 g
- Natrium
- 1139.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Potato Curry Soup
35 min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Savory Three Cheese Tart
1 Std. 50 Min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 Min
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Chicken Mole Verde
1h 5 min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Vegetarian Chili
50 Min