Geräte und Zubehör
Maple and Spice Glazed Ham
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
Ham
-
pork shoulder, boneless smoked (picnic ham) (approx. 1.5 kg-1.6 kg)1
-
cloves plus an extra charge for decoration1 tsp
-
bay leaf, dried1
-
allspice, ground1 tsp
-
black peppercorns1 tbsp
-
water to cover ham
-
salt1 ½ tsp
Spicy Maple Glaze
-
80 g maple sugar granulesdark brown sugar80 g
-
Dijon mustard½ tbsp
-
dried rosemary, chopped1 tsp
-
ground cloves2 pinches
-
ground cinnamon2 pinches
-
maple syrup150 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2138.4 mg
Protein
41.3 g
Kalorien
2093.8 kJ /
498.2 kcal
Fett
18 g
Gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
41.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Proteins - Thermomix® Sensor
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Sugar Shack
6 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Hazelnut Snow Clouds
40 Min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
55 Min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Non-alcoholic Christmas punch
10 Min
Lemon curd easter biscuits
1 Std. 30 Min
Rosemary Parmesan Shortbread
2 Std. 10 Min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1 Std. 15 Min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6 Std. 10 Min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 Std.