Geräte und Zubehör
Sufganiyot
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
20 pieces
Zutaten
-
unsalted butter diced, room temperature, plus extra to grease70 g
-
whole milk240 g
-
active dry yeast (2 packets/envelopes active dry yeast or 16 g)4 tsp
-
sugar70 g
-
large eggs2
-
kosher salt1 tsp
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
all-purpose flour500 g
-
vegetable oil to fry
-
jelly (optional)
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
130 mg
Protein
4 g
Kalorien
674 kJ /
161 kcal
Fett
5 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Traditions - Jewish Favourites
12 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Lace Cookies with Nutella
30 Min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 Std. 20 Min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 Std. 20 Min
Spiralized Apple Fritters
35 Min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Keine Bewertungen
Strawberry Shortcake Waffle
40 Min
Cinnamon Rolls
3 Std.
Witches' Finger Cookies
2 Std.
Green Smoothie
10 Min
Chocolate Babka
3 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1 Std.