Geräte und Zubehör
Red Velvet Cake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 slice
Zutaten
Cake
-
vegetable oil plus extra, to grease340 g
-
buttermilk (see Tip)225 g
-
egg, large (65-70 g)2
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
white wine vinegar1 tbsp
-
food colouring, red gel, as desired (see Tip)1 - 2 teaspoon
-
sugar285 g
-
all purpose white flour300 g
-
cocoa powder (all types)4 tbsp
-
baking soda1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
Frosting
-
cream cheese softened to room temperature450 g
-
butter, unsalted softened to room temperature225 g
-
powdered sugar285 - 340 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Protein
7.3 g
Kalorien
3432.3 kJ /
820.3 kcal
Fett
58.2 g
Kohlenhydrate
72.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our kitchens are a window into the world
27 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Candied Peanuts
Keine Bewertungen
Café Au Lait (Caffè Latte)
30 Min
Molten Lava Cake
45 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1 Std. 45 Min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 Min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 Std.
Scream cupcakes
2 Std. 5 Min
Red Velvet Brookie
50 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Mac and Cheese (TM7)
20 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min