Geräte und Zubehör
Stegt pizza med tomat og ost
Zubereitung 30 Min
Gesamt 3 Std.
8 portioner
Zutaten
Dej
-
vand350 g
-
sukker1 tsk
-
10 g gær, smuldrettørgær1 tsk
-
vegetabilsk olie til smøring
-
semulje300 g
-
bagehvedemel plus ekstra til mel300 g
-
havsalt2 tsk
Topping
-
100 g Provolone (Italiensk ost), skåret i stykker (3-4 cm)pecorino skåret i stykker (3-4 cm)100 g
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
hakkede tomater, dåse400 g
-
havsalt1 tsk
-
basilikum, frisk kun blade2 kviste
-
oregano, tørret1 tsk
-
vegetabilsk olie til stegning
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
11 g
Kalorien
2121 kJ /
507 kcal
Fett
26.6 g
Ballaststoff
3.2 g
Kohlenhydrate
59.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza og focaccia
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cheesecake med woodruffsirup
Keine Bewertungen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Pizzahorn
Keine Bewertungen
Blomsterboller
Keine Bewertungen
Ciabatta
Keine Bewertungen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Keine Bewertungen
Lasagneruller med spinat
Keine Bewertungen
Salte aperitifstjerner
Keine Bewertungen
Mini franskbrød med blommefyld
Keine Bewertungen
Juletræscanapeer
Keine Bewertungen
Juletræsbrød
Keine Bewertungen
Brød af boghvede, chia og kerner
Keine Bewertungen