Geräte und Zubehör
Speltmelspizza med julesalat og taleggio
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
4 portioner
Zutaten
Dej
-
sukker1 tsk
-
20 g gær, smuldrettørgær2 tsk
-
vand220 g
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til smøring30 g
-
bagehvedemel200 g
-
speltmel200 g
-
havsalt1 ½ tsk
Topping
-
havsalt efter smag2 - 3 knivspidser
-
Julesalat opdelt450 g
-
ekstra jomfruolivenolie20 g
-
Taleggio ost hårde skorpe fjernet, skåret i stykker (2 cm)200 g
-
valnødder, uden skal groft hakket, efter smag10 - 15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
26.6 g
Kalorien
3130 kJ /
748 kcal
Fett
39.7 g
Ballaststoff
11.6 g
Kohlenhydrate
75.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pizza og focaccia
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cheesecake med woodruffsirup
Keine Bewertungen
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Pizzahorn
Keine Bewertungen
Blomsterboller
Keine Bewertungen
Ciabatta
Keine Bewertungen
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Keine Bewertungen
Lasagneruller med spinat
Keine Bewertungen
Salte aperitifstjerner
Keine Bewertungen
Mini franskbrød med blommefyld
Keine Bewertungen
Juletræscanapeer
Keine Bewertungen
Juletræsbrød
Keine Bewertungen
Brød af boghvede, chia og kerner
Keine Bewertungen