Geräte und Zubehör
Lemon Peel Pound Cake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
12 slices
Zutaten
Homemade Lemonade
-
sugar100 g
-
lemons halved2
-
water950 g
Lemon Peel Pound Cake
-
unsalted butter to grease
-
large eggs4
-
all-purpose flour255 g
-
salt⅛ tsp
-
baking powder2 ¼ tsp
-
unsalted butter diced, room temperature255 g
-
sugar255 g
-
lemon discard, reserved from Homemade Lemonade90 g
-
whole milk85 g
Lemon Glaze
-
icing sugar6 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
124 mg
Protein
5 g
Kalorien
1435 kJ /
343 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Edna's Lemon Curd Teacake
40 Min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 Std. 20 Min
Cinnamon Roll Waffles
1 Std. 35 Min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2 Std.
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 Min
Dark Chocolate Cookies with Cream Cheese Filling
2 Std. 30 Min
Pineapple Cheese Braid
3 Std. 30 Min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 Std. 10 Min
Lemon Pound Cake
2 Std.
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 Std. 45 Min