Geräte und Zubehör
Cremet broccolisalat
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portioner
Zutaten
-
broccoli delt i buketter300 gram
-
rødkål udhugget og skåret i skiver210 gram
-
rødløg opdelt85 gram
-
røde peberfrugter skåret i skiver85 gram
-
avokado i tern1 ½
-
yoghurt naturel170 gram
-
ekstra jomfruolivenolie40 gram
-
citronsaft40 gram
-
salt efter smag2 knivspidser
-
sort peber, stødt efter smag2 knivspidser
-
mandler, flager3 spsk
-
chiafrø3 tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
81 mg
Protein
5 g
Kalorien
900 kJ /
215 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indendørs picnic
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Keine Bewertungen