Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 12 g hribi uscați
- 30 g apă
- 100 g ciuperci portobello, proaspete, tăiate grosier
- 50 g unt, rece, tăiat bucăți
- 60 g șalote, tăiate în jumătăți
- 120 g vin alb, sec
- 200 g supă de pui
- 125 g smântână lichidă pentru gătit, 18% grăsime
- 25 g făină
- 2 prize piper negru proaspăt măcinat
- ¼ - ½ linguriță sare
- Nährwerte
- pro 600 grame
- Kalorien
- 3309 kJ / 789 kcal
- Protein
- 13 g
- Kohlenhydrate
- 27 g
- Fett
- 62 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 49 g
- Ballaststoff
- 10.3 g
- Natrium
- 1636 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15 min
Sos de ciuperci
20min
Ouă în aluat de falafel, cu sos de iaurt
55min
Cuiburi de Paște, din bezea
Keine Bewertungen
Cocktail ”White Russian”
5 Min
Marmeladă de portocale de Sevilla
2j 30 menit
Salată cu pește alb
Keine Bewertungen
Salată de caracatiță și cartofi
Keine Bewertungen
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Keine Bewertungen
Iaurt cu vanilie
Keine Bewertungen
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Keine Bewertungen
Salată de sfeclă cu vinegretă cu portocale roșii
35min