Geräte und Zubehör
Champagne crème cake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 55 Min
12 sneetjes
Zutaten
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Protein
6.3 g
Kalorien
1196 kJ /
286 kcal
Fett
7 g
Ballaststoff
1 g
Kohlenhydrate
43.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Keine Bewertungen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Amarant cacao balletjes
Keine Bewertungen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Stracciatella drinkyoghurt
12 Std.
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 Std. 40 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Spaanse risotto
40 Min