Geräte und Zubehör
Hugo spritz
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Std. 10 Min
2 glazen
Zutaten
Vlierbessensiroop
-
gedroogde vlierbloesems15 - 20 g
-
water500 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
-
suiker500 g
Hugo spritz
-
verse muntblaadjes10
-
50 spuitwatermineraal water, bruisend50 g
-
Prosecco wijn200 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, in plakjes gesneden1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
0 mg
Protein
0.1 g
Kalorien
719.5 kJ /
172 kcal
Fett
0 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
25.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Geode cake
Keine Bewertungen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Keine Bewertungen
Worstmummies
Keine Bewertungen
Crème anglaise
15 Min
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min