Kompatible Versionen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 50 g rauwe amandelen
- 110 g suiker
- 200 g glutenvrij witte bloem
- ½ tl bakpoeder
- ½ tl zout
- 1 tl gemalen kaneel
-
1
citroen, bij voorkeur biologisch,
alleen schil - 2 ei
- 170 g slagroom (ong. 48% vet)
- 125 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), koud, in stukken gesneden (1 cm) plus extra voor het invetten
- 400 g water
- 400 g pompoen, in kleine stukjes gesneden (0,5 cm - 1 cm)
- 1 el maïszetmeel
- 100 g rietsuiker
- 1 tl vanille-extract, natuurlijk
- ½ tl gedroogde gemalen gember
- 2 snuifjes gemalen kruidnagel
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 30 g witte chocolade, gesmolten (optioneel)
- 30 g noten, volle, gemengd, gekarameliseerd (optioneel)
- 30 g room, elk type (van koemelk), opgeklopt (optioneel)
- Nährwerte
- pro 16 porties
- Kalorien
- 16649.2 kJ / 3979.3 kcal
- Protein
- 59.6 g
- Kohlenhydrate
- 434.6 g
- Fett
- 242 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 123.6 g
- Ballaststoff
- 34 g
- Natrium
- 2208.1 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sushi donuts
50 Min
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel zephyrs
Keine Bewertungen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Mini monsters
1 Std. 25 Min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Roggebroodjes
Keine Bewertungen
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Lactosevrije milkshake
Keine Bewertungen