Geräte und Zubehör
İtalyan Salata Sosu
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
280 g
Zutaten
-
zeytinyağı170 g
-
limon1
-
diş sarımsak2
-
kuru fesleğen1 tk
-
kuru kekik½ tk
-
şeker½ tk
-
tuz1 tk
-
85 g sirke, (üzüm)kırmızı şarap sirkesi85 g
-
tatlı kırmızı toz biber⅛ tk
-
soğan tozu½ tk
-
1 tk hardalDijon hardalı1 tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 280 g
Natrium
2394.8 mg
Protein
1.6 g
Kalorien
6546.1 kJ /
1564.6 kcal
Fett
170.6 g
Ballaststoff
2.7 g
Gesättigte Fettsäuren
23.5 g
Kohlenhydrate
11.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pratik soslar ve salatalar
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Haşhaşlı Salata Sosu
5 min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Brak ocen
Acı Biberli Zeytinyağı
25 min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 godz. 10 min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 min
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10 min
Mango ve Acı Biberli İçecek
10 min
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20 min
Alfredo Sos
35 min
Hollandez sos
20 min
Bolonez Sos
1 godz. 5 min