Geräte und Zubehör
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 adet
Zutaten
Tavukların Marine Edilmesi ve Pişirilmesi
-
derili tavuk baget 14 adet, (her biri yakl. 180 g)2500 g
-
sıvı yağ70 g
-
diş sarımsak3
-
pul biber2 tk
-
ketçap70 g
-
tuz1 ½ tk
Biralı Sos
-
bira200 g
-
ketçap100 g
-
soya sosu20 g
-
hardal1 tk
-
mısır nişastası1 ½ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 adet
Natrium
553 mg
Protein
28.6 g
Kalorien
1293.8 kJ /
309.2 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoff
0.1 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 Std. 25 Min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 Min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1 Std. 15 Min
Kuru Fasulye
10 Std.
Enerji veren shake
10 Min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Bearnez Soslu Bonfile
Keine Bewertungen
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min
Zencefil ve Portakallı Bitki Çayı
15 Min
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1 Std. 30 Min
Rus Salatası
40 Min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.