Geräte und Zubehör
Hindistan Cevizli Toplar
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
20 adet
Zutaten
-
soyulmuş badem20 g
-
yulaf ezmesi120 g
-
susam tohumu, beyaz20 g
-
Hindistan cevizi tozu80 g
-
un60 g
-
50 g şekeresmer şeker50 g
-
tereyağı yumuşak, küçük parçalara bölünmüş90 g
-
bal servis etmek için ekstra bal30 g
-
yumurta1
-
bitter damla çikolata (optional)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 adet
Natrium
17.4 mg
Protein
1.6 g
Kalorien
451.6 kJ /
107.9 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
4.8 g
Kohlenhydrate
9.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Atıştırmalıklar
15 Rezepte
Türkei
Türkei
Okula Dönüş
20 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Çilekli Kıtır Çörekler
1h 30min
Zencefilli Baharat Karışımı
Ninguna valoración
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20min
Bircher Müsli
12h 10min
Elma, Badem ve Yulaflı Porridge
24h 10min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Mercimek Köftesi
2h
Keten Tohumlu Kraker
1h 50min
Kurabiye Sandviçleri (Baci di dama)
45min
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55min
Dereotlu Poğaça
45min