Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Taze Otlu Kuzu
- 700 - 720 g kuzu pirzola (2 bütün parça), her biri yakl. 360 g, kalın yağ tabakası çıkarılmış
- tuz, damak tadınıza göre
- karabiber, damak tadınıza göre
- 1 dilim beyaz tost ekmeği, kenarlarıyla birlikte, küçük parçalara bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 5 g maydanoz, sadece yaprakları
- ½ tk kuru kekik
- 1 limonun kabuğu, sadece sarı kısımları, ince rendelenmiş
- 20 g zeytinyağı, ekstra 0.5 tk zeytinyağı
- 20 g tereyağı, ekstra 0.5 tk tereyağı
-
1
yk Dijon hardalı
oder 1 yk hardal
Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
- 500 g kaynar su
- 250 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 350 g kuşkonmaz, odunsu kısımları kesilip atılmış
- 30 g krema, yüksek yağ oranlı
- 20 g tereyağı, yumuşak
- ½ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 3064.6 kJ / 732.5 kcal
- Protein
- 55.3 g
- Kohlenhydrate
- 17.6 g
- Fett
- 48.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 20.6 g
- Ballaststoff
- 5.9 g
- Natrium
- 1072.8 mg
Alternative Rezepte
Margarita
10min
Şeker Şurubu
30 min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 min
Buharda pişmiş bezelye
20 min
Balkabaklı Risotto
25min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Keine Bewertungen
Somon ve Rezeneli Risotto
25min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Misket Köfte
40 min