Geräte und Zubehör
Avocado med æg og laksetatar
Zubereitung 30 Min
Gesamt 45 Min
6 portioner
Zutaten
-
æg, medium6
-
vand
-
dild, frisk kun blade2 stilke
-
citronsaft friskpresset20 g
-
salt½ tsk
-
fersk laksefilet, uden skind skåret i stykker250 g
-
5 g olivenolie, citronsmagolivenolie citronsmag5 g
-
rosa peberkorn1 tsk
-
avokadoer3
-
bønnespirer30 g
-
brød, hvidt ristet6 skiver
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
435 mg
Protein
19 g
Kalorien
1678 kJ /
401 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
8 g
Gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Påske II
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Keine Bewertungen