Geräte und Zubehör
Japansk krabbesalat (Thermomix® Rivejern, TM6)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portioner
Zutaten
-
gulerod skrællet250 g
-
agurk (omkring. 400 g), halveret på langs.1
-
surimi-stick200 g
-
majs, dåse drænet150 g
-
citronskal1 stykke
-
mayonnaise eller Kewpie mayonnaise100 g
-
soyasauce20 g
-
mirin10 g
-
citronsaft, friskpresset30 g
-
ristede sesamfrø2 spsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
549 mg
Protein
11 g
Kalorien
1384 kJ /
331 kcal
Fett
23 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lette frokoster
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Gulerods- og sellerisuppe
45 Min
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen